EBAB Byggservice

En trygg byggpartner

Vi utför nybyggnader, tillbyggnader och ombyggnader i alla storlekar. Med lång vana av att arbeta hos konsument såväl som i lokaler kan du lita på att vi är en partner som förvaltar ert förtroende på bästa sätt.

Byggservice

Ditt förstahandsval inom byggservice

EBAB Byggservice strävar efter att vara det självklara förstahandsvalet av byggföretag. Vi ska erbjuda försäkringsbolag, fastighetsbolag, privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommuner en engagerad partner med brett kunnande inom renovering, ombyggnad och tillbyggnad.

Ett företag i ständig utveckling

I mängden av specialkunskaper kan nämnas kakelsättning och försäkringsskador. Det pågår fortlöpande vidareutbildning i företaget för att behärska nya material och metoder. Vi är inte främmande för nytänkande men blandar gärna detta med erfarenhet och tradition.

EBAB Byggservice i siffror

Sedan

1995

Antal anställda

62st

Antal kontor

3st

Smidiga arbetsprocesser effektiviserar vårt arbete

Våra arbetsmetoder bygger på att resursplanera varje entreprenad med rätt kompetens och erfarenhet för att i sin tur säkerställa hög kvalité. Våra arbetsprocesser är certifierade enligt ISO 9001,14001 och 45001, och omfattar Byggservice, Försäkringsskador och entreprenad. Vi är i framkant digitalt vilket effektiviserar vårt dagliga arbete.