Bli byggarbetare

Ett omväxlande och fritt yrke

Det som gör byggbranschen extra spännande är alla olika yrkeskategorier som finns hos oss.

Karriär

Ett omväxlande och fritt yrke

Det som gör byggbranschen extra spännande är alla olika yrkeskategorier som finns hos oss. Utvecklingen av nya arbetssätt pågår ständigt och olika yrkesgrupper samverkar, för att nå ett gemensamt mål. Från det att arkitekten börjar sitt arbete fram till dess att huset är färdigbyggt och förvaltaren tar över, är många yrkeskategorier inblandade.

Vad vill du jobba med?

Här följer en kort beskrivning av de mer specialiserade byggyrkena. Givetvis finns många fler byggyrken och även traditionella arbetsuppgifter inom inköp, ekonomi, personal och administration.

Snickare/Träarbete

Träarbetaren är med om att lägga grunden till ett hus och följer sedan bygget ändra fram till dess att sista spiken är slagen på plats. Det är ett självständigt arbete, som kräver yrkeskunnande, och egna konstruktionsförslag

Betongarbetare

De flesta av våra byggnader vilar på en grund av betong. Betongarbetaren har ett arbete som kräver både noggrannhet och styrka. Väggar, bjälklag, pelare och balkar är ofta utformade i betong.

Murare/plattsättare

De mer hantverksbetonade jobben syns allt mer i dagens byggande. Murare, sten-, platt-, och kakelsättare är ett traditionellt hantverk som kräver stor yrkesskicklighet.

    Bli en del av teamet!
    Kontaktinformation

    Tjänst

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.