Mer än bara bygg

Service utöver det vanliga

Vårt fokus är att vi, våra samarbetspartner och uppdragsgivare ska vara ömsesidigt nöjda när vi färdigställt entreprenaden. Så bygger vi långsiktiga kundrelationer.

Välj EBAB

Varför EBAB?

EBAB är inte som andra företag och det vill vi inte heller vara. Vi har modet att ifrågasätta befintliga lösningar, tänka på okonventionella sätt, experimentera och våga göra misstag – alltid av en anledning: Att bli bättre. När du anlitar EBAB är vårt mål att bygga en långvarig kundrelation med dig. Vi anser att detta bäst görs genom att inte bara erbjuda dig vad du förväntar dig, utan även ett mervärde.

Tillgänglighet utöver det vanliga

En punkt vi valt att fokusera på är en extraordinär tillgänglighet mot dig som kund. Vi gör oss tillgängliga och svarar på frågor, bistår med rådgivning under processen och är alltid behjälpliga för att hitta den mest kostnadseffektiva affären för dig som kund. Som kund hos EBAB har du alltid minst en dedikerad kontaktperson genom hela processen.

EBAB innebär trygghet

Vi vet vad som krävs när det gäller att arbeta ute hos konsument eller på företag med pågående verksamhet. Våra hantverkare sköter arbetet men största diskretion och professionalitet, dessutom alltid med gott bemötande! Att anlita EBAB ska vara en trygg upplevelse.

Garanti är en självklarhet

Är du intresserad av att anlita EBAB? Då kan du vara trygg i att vi givetsvis lämnar branschmässigt långa garantier på alla våra arbeten. Det vi bygger – det håller.

Förtroendeentreprenörer åt